Lidija in njenih…

No, ne bom izdal na glas, koliko jih ima. Doživela pa je že lepo število let na okroglo in če jih bo še enkrat toliko dočakala, ji bo takrat prišel čestitat kar sam župan. Toliko let ji žal ne moremo zagotoviti, želimo ji pa čim več zdravih, veselih in mladostno razposajenih let!

skupaj

skupaj na Miklavškem hribu

Praznovanje je bilo malce z zamudo, za kar je bilo krivo predvsem vreme z obilico marčevskega snega, saj skavtska fešta brez pohajkovanja po gozdu je kakor sadna kupa brez smetane.

In tako smo najprej odšli na pohod na Miklavški hrib. Na razglednem stolpu smo preizkusili Lidijine skavtske spretnosti. Ugotovili smo, da še vedno dobro ve kako pekoče so koprive, kako dober je frutek in zakaj poper povzroča kihanje. Z veščim oponašanjem živali smo ji ostali dokazali, zakaj ima naša bratovščina tako imenitno ime – Celjske zverinice.

Po pohodu smo pričeli z uradnim praznovanjem. Najprej smo se s hrano in pijačo primerno podkrepili, saj nas je v nadaljevanju čakalo še zanimivo popoldne. Ker je v zadnjem času izbruhnilo obilo afer s plagiati diplom, smo morali tudi pri njej preveriti, če je z njeno diplomo vse v redu. Ponovno je morala zagovarjati svojo diplomo in pri petih bistroumnih učencih večerne šole dokazati, koliko je sposobna stlačiti znanje v njihove trde buče.  Pri urah angleščine, matematike, petja, telovadbe in gospodinjskega pouka  se je pošteno prepotila, mi pa smo se dobro nasmejali.

Kot dobro pevko smo jo tudi preverili, ali je vešča petja narodnih pesmi. Ker to ni bilo dovolj, je na koncu morala še dokazati, če je babica na mestu. Ker je pupiko previla z odliko, smo jo končno prenehali mučiti in morali priznati, da je z njeno diplomo vse v najlepšem redu.

S tem si je končno prislužila tudi naše darilo. Kaj je pa dobila? Za to in še več odgovorov pa kliknite na fotogalerijo in si oglejte fotografije s praznovanja.

Lidija, hvala za prijetno nedeljsko popoldne, upamo da si se tudi ti z nami imela lepo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja